tiistai 12. huhtikuuta 2011

Oops, I did it again...

Hei ystävät ja kylänmiehet. Tiedän olevani raivostuttavan ärsyttävä, kun vaihdan blogini osoitetta kuin paitaa. Teen sen nimittäin taas, joten anteeksi taas kerran aiheuttamani vaivannäkö!

Vaan tällä kertaa siihen on hyvä syy. Blogger on liian jäykkä käyttää kännykällä, ja minulle iskee vastustamaton tarve kirjoittaa viisauksiani ylös illalla sängyssä pimeässä, kun vielä odotan unta ja annan ajatusteni harhailla vapaana. Tumblr on osoittautunut toimivaksi paikaksi. Olen nimittäin hieman testaillut sitä pari viime päivää erilaisten postausten avulla, ja olen tullut siihen tulokseen että Blogger saa painua unholaan minun osaltani.

Olkaa siis kilttejä ja seuratkaa minua mukaan uuteen paikkaani, enkä panisi pahitteeksi vaikka pystyttäisitte itsekin mikrobloginne (niin, mikroblogiksi sitä kai nimitetään, mutta kyllä sinne voi kirjoittaa kunnon postauksiakin). Itse asiassa Tumblr on mielestäni kutakuinkin Bloggerin ja Facebookin välimuoto.

Jää hyvästi luola-aika, olen siirtynyt asustelemaan majaan!

http://mdmms.tumblr.com/

2 kommenttia:

  1. Kävin katsomassa uutta majaasi. Muuten kiva, mutta eikö sinne voi kommentoida? :/ En ainakaan löytänyt tällaista vaihtoehtoa, mutta voi olla, että olen puusilmä.

    VastaaPoista
  2. Joo olet ihan oikeassa! Huomasin itsekin vasta ton teeman asettamisen jälkeen että kommentointimahdollisuus puuttuu. Mun pitää etsiä parempi teema sinne, mutta odotan ensin että saan uuden hiiren kun tästä on rulla rikki ja oon vissiin liian hyvälle tottunut kun ei netti ja koneenkäyttö maistu ilman sitä. :P

    VastaaPoista

Olipa mahtava ajatus! Kirjoita ihmeessä se tähän: